BELANGRIJKE UPDATE !!

18-03-2020

Onze praktijk stelt het welzijn van jullie, onze patiënten, altijd op de eerste plaats. Daarom moeten ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en hebben wij, in lijn met de beslissing van de huisartsen, de moeilijke beslissing genomen om tijdelijk de deuren te sluiten.

Ons doel hiermee is niet alleen het waarborgen van de gezondheid van onze patiënten en werknemers, maar ook juist om het zorgsysteem te ontlasten. Het voorkomen van een piek in het aantal besmettingen is daarom van belang.

Had u al een afspraak staan, dan wordt u door uw therapeut persoonlijk benaderd om het vervolg te bespreken.

Wij zijn gedurende de periode gewoon telefonisch, via mail en WhatsApp bereikbaar. Afhankelijk van uw klacht kunnen wij u ook van dienst zijn middels telefonisch en/of video consult en kunnen we u voorzien van huiswerkoefeningen via onze
e-health applicaties PhysiTrack en SpartaNova.

Wij hopen op uw begrip en antwoorden graag op mogelijke vragen.

Zorg goed voor elkaar!

Het team van DePraktijk.

rene@depraktijkwouw.nl
tim@depraktijkwouw.nl
johan@depraktijkwouw.nl
inge@depraktijkwouw.nl
thijs@depraktijkwouw.nl

0165-308150
06-54688480
info@depraktijkwouw.nl

Update 6 april

De maatregelen zijn verlengd tot in ieder geval 28 april. Wij werken er continue aan om u zo goed mogelijk te helpen binnen de mogelijkheden van de wet. Wij blijven beriekbaar en zijn momenteel al volop bezig met het online begeleiden van onze patiënten. Ook nieuwe patiënten kunnen wij helpen door gebruik te maken van onze online screening via onze web-site. Houd onze web-site en facebook pagina bij voor het laatste nieuws en schroom niet om bij vragen contact op te nemen met een van onze experts.

Blijf veilig en gezond allemaal! heart