EGYM bij DePraktijk Wouw dat is ook iets voor jou!

De EGYM is een trainingsconcept met verschillende speciale fitnesstoestellen. Bij ieder toestel werk je aan een andere spiergroep. Heb je de cirkel doorlopen dan is dat het einde van je training en is jouw hele lichaam getraind. De trainingen zijn
kort en dus goed in te passen in een druk leven. Daarnaast is de effectiviteit aantoonbaar erg hoog. Je merkt dus snel veranderingen.

Geen gewichten, alles is voor je ingesteld

Wanneer je begint met sporten in de EGYM ontvang je van ons een speciale EGYM polsband. Hierop staan je gegevens, zoals je lengte en je gewicht, maar ook informatie voor de fitnesstoestellen. Je EGYM-coach stelt de gegevens voor je eerste training in. De toestellen kunnen vervolgens aan de hand van jouw polsband precies aflezen welke zitpositie je hebt en wat je trainingsgewicht is. Je hoeft dus zelf niets meer in te stellen!

Lees meer over EGYM op onze Facebook pagina. Deze vorm van training is enorm populair, als je vast een plekje wilt reserveren of meer wil weten, kun je contact opnemen met onze collega Wouter.

CONTACT
wouter@depraktijkwouw.nl
Kloosterstaat 11, 4724 EE WOUW
Bellen: 0165-308150
What’s App: 06-54688480

DePraktijk Wouw logo Therapie&Training BV payoff G5 diapos

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

DePraktijk Wouw
Kloosterstraat 11
4724 EE  Wouw
Telefoon: 0165-308150
E-mail: info@depraktijkwouw.nl