Nieuws

Met Zorg1 zetten wij ons in voor haalbare en betaalbare zorg.
15-05-2020
Rene Gerritsen is sinds 2001 eigenaar van DePraktijk therapie & training B.V. Samen met zijn team van 4 fysiotherapeuten, biedt hij een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod aan zorg voor mensen in de voormalige gemeente Wouw en wijde omgeving. Met een master in manuele therapie op zak, houdt hij zich voornamelijk bezig met manueel therapeutische behandelingen en sportfysiotherapie. Hij is groot voorstander van veranderingen in de zorg om het geheel haalbaar en betaalbaar te houden: “Soms moet je voor de muziek uit lopen.”
Revalidatie na COVID-19 infectie.
02-05-2020
DePraktijk is volledig ingericht en geschoold om mensen nadat ze corona hebben doorgemaakt te kunnen helpen met speciaal daarvoor geschreven oefenprogramma's. Op 16 april heeft onze longfysiotherapeute Inge Jelsma-Smet de cursus over revalidatie na corona bij het chronisch zorgnet afgerond en is zij in staat om deze groep adequaat te begeleiden tijdens hun revalidatie. Daarnaast heeft zij samenwerking opgezet voor deze patiëntengroep met o.a. huisartsen, diëtisten, logopedisten en ergotherapeuten.
Groen licht voor veilig opschalen van fysiotherapeutische zorg.
01-05-2020
30 April kwam van het RIVM en VWS (eindelijk!) het bericht waar we met z'n allen met smart op zaten te wachten. Er is groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen op basis van een strikt triage stappenplan.
Huisregels tijdens COVID-19
01-05-2020
Bij het verantwoord opschalen van de fysiotherapeutische zorg is het belangrijk dat we allen de regels strikt opvolgen. Wij hebben een instructievideo gemaakt en regels opgesteld.
Blijf in beweging! Ook al heeft u Corona.
10-04-2020
Veel informatie gaat momenteel over hoe we gezond kunnen blijven. Onze experts houden zich ook bezig met de mensen bij wie dat niet is gelukt.