ZORG 1-HAALBARE EN BETAALBARE ZORG

Rene Gerritsen, eigenaar van De Praktijk Wouw, is groot voorstander van veranderingen in de zorg om het geheel haalbaar en betaalbaar te houden: “Soms moet je voor de muziek uit lopen.” De reden dat we samen werken met Zorg 1

Rene Gerritsen is sinds 2001 eigenaar van DePraktijk therapie & training B.V. Samen met zijn team van 4 fysiotherapeuten, biedt hij een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod aan zorg voor mensen in de voormalige gemeente Wouw en wijde omgeving.

Met een master in manuele therapie op zak, houdt hij zich voornamelijk bezig met manueel therapeutische behandelingen en sportfysiotherapie. 

Al jaren zetten Rene en zijn team i op goede en betaalbare zorg. Toen we in aanraking kwamem net Zorg 1 zagen we direct mogelijkheden die bij ons passen.

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl