René Gerritsen

Hallo,

Ik ben René Gerritsen geboren en opgegroeid in Geertruidenberg. Na 10 jaar in Roosendaal te hebben gewoond, woon ik nu al weer 7 jaar in Wouw. Ik ben in 1991 afgestudeerd aan De Hogeschool Rotterdam & omgeving, faculteit WAG, studierichting fysiotherapie.

Direct na het afstuderen heb ik mijn dienstplicht als fysiotherapeut kunnen vervullen en ben ik begonnen aan de opleiding tot manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Toen de dienstplicht erop zat ben ik nog een half jaar beroepsmilitair geweest omdat ik niet meteen een baan kon vinden. Ik had toen als fysiotherapeut de leiding over de afdeling fysiotherapie van het keuringscentrum in Hollandsche Rading, alwaar we de aannamekeuringen van het beroepspersoneel verrichtten, waaronder de destijds op te richten luchtmobiele brigade.

In de zomer van 1993 ben ik als beroepsmilitair gestopt om in de toenmalige praktijk voor fysiotherapie & manuele therapie van Tom ten Houte de Lange in Wouw te gaan werken. Acht jaar later heb ik deze praktijk overgenomen geheel verbouwd en gemoderniseerd.

Als praktijkeigenaar ben ik verantwoordelijk voor het management van DePraktijk. Omdat dit specifieke kennis en vaardigheden met zich mee brengt heb ik hierin ook de nodige scholing gevolgd.

In 2012 heb ik mijn Master Manuele Therapie afgerond met een onderzoek naar duizeligheidsklachten. Naast wervelkolom klachten en sportspecifieke klachten heb ik mij gespecialiseerd in de schouder.

In mijn vak houd ik mij voornamelijk bezig met de manueel therapeutische behandelingen, dry needling, echografie, ESWT en de behandeling, advisering en begeleiding van diverse sporters.

Zelf mag ik graag een balletje slaan op de tennisbaan, fietsen (mountainbike, spinning en een tochtje op de racefiets) en skiën.

Heb je vragen bel of mail gerust of loop even binnen in DePraktijk.

rene@depraktijkwouw.nl / 0165-308150

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl