Tim Ernest

Mijn naam is Tim Ernest. Op 28 November 1988 zag ik het levenslicht in Bergen op Zoom. Van mijn 11de tot 25ste heb ik in Wouw gewoond en sinds April 2014 woon ik in Etten-Leur.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool, opleiding fysiotherapie in Breda. Hierna ben ik direct gestart met werken in DePraktijk.

In September 2012 ben ik gestart met de driejarige master of science opleiding orthopedische manuele therapie aan de Hogeschool in Utrecht. Deze heb ik in Juli 2015 met succes afgerond.

In DePraktijk ben ik tevens verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid en draag ik op deze manier bij aan de continue ontwikkeling van DePraktijk. 

Gedurende mijn opleiding fysiotherapie heb ik een buitenlandse stage gelopen in Kenia, waar ik met tophardlopers heb gewerkt. Hier is de liefde voor mijn grote passie hardlopen ontstaan. Dit doe ik met veel plezier in wedstrijdverband, op afstanden tussen 400m en de halve marathon.

Mocht u vragen hebben of bij mij onder behandeling willen komen, dan kunt u langskomen op DePraktijk. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: tim@depraktijkwouw.nl / 0165-308150

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl