WhatsApp Fysio

Pijntje? WhatsApp Fysio?! Gratis, snel en deskundig advies van één van de specialisten van DePraktijk, therapie & training B.V. via WhatsApp!

Heb je een vraag of wil je tips over een pijnklacht/blessure? Stuur een WhatsApp-berichtje naar 06 54 68 84 80 en wij beantwoorden je vraag! Gratis en vrijblijvend!

De voordelen van WhatsApp Fysio op een rij:

  • Direct antwoord op je vragen
  • Snel inzicht in je klacht(en)
  • Tips om de klacht(en) te kunnen verlichten
  • Contact met een deskundige fysiotherapeut
  • Gratis en geheel vrijblijvend!

Hoe werkt het?
Met WhatsApp Fysio?! krijg je gratis en snel een inschatting van je (pijn)klacht(en) door een fysiotherapeut! Sla telefoonnummer 0637603659 op in je telefoon en stuur een WhatsApp- bericht. Geef in het WhatsApp-bericht een duidelijke beschrijving van de (pijn)klacht(en).Stuur optioneel ook een foto en/of video mee. De fysiotherapeut maakt vervolgens een inschatting van je (pijn)klacht(en) en geeft je waar mogelijk tips om de klacht te kunnen verlichten. Gratis! Indien gewenst zal de fysiotherapeut een afspraak met je inplannen of doorverwijzen naar een andere zorgverlener. Zo gemakkelijk is het! 

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl