COPD & longproblematiek

COPD is een chronische longaandoening en kan je leven ernstig beperken. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk met zo min mogelijk moeite kunt bewegen in het dagelijks leven, kan Inge de Long-fysiotherapeut bij DePraktijk u helpen.

Fysiotherapie kan u helpen uw conditie en spierkracht op peil te brengen door gerichte training en oefeningen. Heeft u problemen met slijm opgeven, dan kunnen wij u helpen met het aanleren van een effectieve manier van slijm losmaken.  Daarnaast kunnen ademhalingsoefeningen  ervoor zorgen dat u minder benauwd en kortademig bent en kunnen we helpen bij het inzichtelijk maken van hoe u het beste uw energie kunt verdelen over de dag. 

Inge Smet is sinds 2012 werkzaam bij ons in DePraktijk. Zij heeft voordat ze hier kwam werken, gewerkt bij Revant Schoondonck centrum voor longrevalidatie in Breda. Daarnaast heeft ze ook scholing gevolgd met betrekking tot longaandoeningen en blijft ze up-to-date door zich continue bij te scholen op dit gebied. Ze is zodoende gespecialiseerd in de aandoening COPD.  

Blijf in bewegen in tijden van corona als u niet ziek bent.
Blijf in bewegen in tijden van corona als u ziek bent.

afspraak maken

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl