Handtherapie

De hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Diverse spieren, pezen, bandjes, botten, huid en zenuwen laten de hand op eindeloos veel manieren bewegen. Krachtig of juist heel fijn.

Al deze structuren zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, qua ligging en functionaliteit. Dit maakt de hand niet alleen functioneel, maar ook erg kwetsbaar. Bij slijtage, letsel of overbelasting wordt de harmonie in de hand verstoord, waardoor u klachten kunt krijgen. Een goede behandeling door ervaren specialisten is, zeker met hand- en polsproblemen van groot belang!

Handtherapie houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Handtherapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeute, die zich helemaal hebben toegelegd op de behandeling van hand, pols en arm. De handtherapeut verzorgt het revalidatieproces na een operatie, maar kan ook conservatief (dus zonder operatieve ingreep) behandelen. Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die altijd precies afgestemd worden op uw klachten en beperkingen. Het streven hierbij is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren.

Mocht u zelf klachten ervaren aan de hand of de pols? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze hand- en polsspecialist. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Aan de hand hiervan wordt, in overleg met u, een behandelplan opgesteld.

afspraak maken

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl