Hardloopschema's

Is jouw sportritme door alle corona hectiek ook helemaal verstoord? Je wekelijkse groepstrainingen gaan niet meer door en je plaatselijke fitnessvereniging is gesloten? Toch is het juist nu ontzettend belangrijk om te blijven sporten.

Gelukkig kun jij zelf al heel veel doen om je weerstand te verhogen. Gezonde voeding, voldoende nachtrust en lichaamsbeweging zijn daarbij van belang. Je brengt je conditie op peil en je werkt direct aan je immuunsysteem.

Ga je hardlopen dan zorg je ook voor extra vitamine D aanmaak. Vitamine D geeft je weerstand een boost en zorgt voor sterke botten en tanden. Dit is erg belangrijk en niet alleen voor ouderen.
Zorg er wel voor dat je niet onvoorbereid op pad gaat! De experts van DePraktijk hebben daarom 3 verschilende hardloopschema's voor je opgesteld welke je hieronder kunt downloaden.
Beginnersschema
5 Kilometer
10 Kilometer

Voor meer informatie en advies of het maken van een afspraak voor een loopanalyse, kunt u contact opnemen met Tim via tim@depraktijkwouw.nl

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl