Schouderfysiotherapie

De schouder is een erg gecompliceerd gewricht. Niet alleen de schouder speelt mee, ook het sleutelbeen, schouderblad, nek en bovenrug spelen een rol. Dit maakt schouderklachten vaak complex en onbegrepen.

Een schouder expert heeft zich in de samenwerking van deze gewrichten verdiept en kan u helpen bij deze klachten. Schouderklachten zijn veel voorkomend en verhinderen u vaak in activiteiten in het dagelijks leven. Bij schouderklachten heeft u pijn in en/of rondom het gewricht, een uitstralend gevoel naar de bovenarm of elleboog en armbewegingen kunnen niet of minder goed gemaakt worden.

De klachten kunnen een gevolg zijn van overbelasting, een schouder uit de kom, pees- of slijmbeursontsteking of een frozen shoulder. Ook kunnen schouderklachten ontstaan door een dysfunctie van de nek of het schouderblad. Daarnaast kan de schouder expert u uiteraard ook begeleiden bij het herstel na een operatie.

Ervaart u (langdurige) schouderklachten? Maakt u dan een afspraak met één van onze schouder experts. Zij zullen u verder onderzoeken en, aan de hand van de klachten, een behandelplan opstellen.

afspraak maken

Bij DePraktijk in Wouw vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. DePraktijk is een moderne praktijk voor therapie en training, met deskundigen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en diverse andere specialisaties. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres hieronder in.

Contact

De Praktijk Wouw
Roosendaalsestraat 28
4724 AC  Wouw

Telefoon: 0165-308150
Fax: 0165-308152
E-mail: info@depraktijkwouw.nl